dimecres, de juny 01, 2005

L'Helena es desmelena

Admirable C: El seguiment intensiu de la Mònica a "Els matins a TV3" porta sorpreses inesperades. Avui hem pogut veure com l'Helena García Melero es desmelenava al plató, a un quart d'una, dalt d'un magnífic cavall ballarí!



Tot i que era l'Helena la qui protagonitzava el "moment estrella" del matí, com podeu imaginar-vos ja hi vèiem la nostra Mònica dalt de la bèstia amb Juanito Valderrama sonant de fons...

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Qui hi ha a cavall de l'Helena?

4:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo he vist en directe l'actuació d'aquest cavall ballarí i... feina molta pena. No li he vist la gracia, a excepció que el cavall era preciós. I, sumats ja a la penositat que es respirava al plató, va i ella, tota pija que és, es puja al cavall i cagada de por comença l'espectacle d'ella parlant-li castellà al jenet que era al costat aguantant el cavall...
Penós, és la única paraula que em ve a la ment.

I jo em pregunto, que per fer això, no valdria més la pena que ens mostréssin més estona la nostra musa?

4:28 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A TVE3 ja fa temps que s'estan espanyolitzant. L'altra dia, a la rua que va muntar el Barça pels carrers de Barcelona, el motorista de TVE3 on anava el periodista que comentava la rua, portava un casc amb el toro i la bandera espanyola.

8:34 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Para el 'anónimo' pro-terrorista....

vamos a ver nen, tu eres gilipollas de nacimiento o de formación profesional?
Estas paranoico contra España, te me pareces mucho a los niñatos okupas anarco-drogodependientes del barri de Gracia con sus putas banderillas catalanas y el kalimotxo.

Payaso, no eres más que un PAYASO.
jajajaj.

Anda tio, crece un poco más y no escribas imbecilidades en blogs.

deu.

2:39 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home