dimarts, de maig 24, 2005

Reaccions

Admirable C: No ens cansarem mai d'agrair els comentaris que els admirats admiradors de la Mònica ens deixeu constantment al bloc. El post sobre la presència d'ELLA a l'"Entre línies" és una veritable mina de pistes, que hem considerat inidspensable de destacar a la portada.

D'una banda, en Joanet recorda que el programa d'ahir es pot descarregar per internet (durant uns quants dies només) a 3alacarta. Bon recordatori per als qui us vau perdre els "vuit minuts".

I, d'una altra banda, en JCR ens ha fet mirar l'E-noticies d'avui, on el director, en Xavier Rius, dedica el "Punt de mira" a ELLA (Mònica López es mereix una oportunitat) amb termes propis d'un veritable admirable! A més de reclamar-li una oportunitat com a presentadora de telenotícies ("Mònica López sabria imprimir-li un segell personal"), en Rius deixa una perla per a la història: "Mònica López té probablement el nas més perfecte des de Cleòpatra". El final es converteix en un crit compartit pels dos admirables i la jove "generació M": "Endavant, Mònica, tu vals molt".

PS: La cua de comentaris també val la pena per fer-se una idea de la magnitud que agafa l'admiració per la urgellenca.