dilluns, de maig 23, 2005

El temps de la comèdia (crònica francesa 2)

Admirable C: Si avui és dilluns, al bloc de la dona del temps toca el nostre ja habitual espai de "meteorologia viatgera". Sense deixar França, que ja vam visitar la setmana passada, avui ens centrarem en les còmiques previsions del temps de Canal+. Com molt bé ens apuntava a través d'aquest comentari el bo d'en Kim, "hi fan la meteo més boja que he vist mai. És en conya i cada dia (s'alternen un noi i una noia) fan algun esquetx. Surten cantant, disfressats, dient parides... I de la informació meteorològica, te n'enteres més aviat poc...". :)



Aquesta parella són Annabelle Milot i Sébastien Thoen i, com podeu deduir de les encertades paraules d'en Kim, són actors abans que no pas meteoròlegs. Per això en el currículum de l'Annabelle hi ha teatre, cinema i televisió, però ni rastre de carreres o estudis científics. I en el d'en Sébastien, tres quarts del mateix: hi ha des d'intervencions com a comediant en programes com Le Vrai Journal i Défis et des garçons, fins a actuacions en films eixelebrats com J'ai un trou, però ni un gram de física.

Les surrealistes aparicions de l'Annabelle Milot i en Sébastien Thoen tenen lloc cada vespre, a les 19.50, a Canal+. Per anar fent boca, aquí teniu un magnífic recull de vídeos de la dona del temps francesa passejant i fent el pallasso pel mapa de l'Hexàgon...



Unes imatges, val a dir, que han convertit la Milot i en Thoen en els meteoròlegs estrella, amb molta diferència, de la classificació d'homes i dones del temps televisius de la revista Toutelatele.com.

PS1: Us imagineu el duo dinàmic dels matins de TV3, l'Espartac i la Mònica, saltant i ballant pel plató?
PS2: No està gens malament, aquesta classificació de Totuelatele.com... Hi rumiarem.

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Suposo que ja deveu saber que avui ELLA surt al programa "entre línies"???

1:06 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per cert a http://www.tvcatalunya.com/entrelinies/ diu que té parella...

1:07 p. m.  
Anonymous Anònim said...

En segon lloc, dir-vos que ja us coneixia de la vegada que en Caballe us va fer la ressenya, tot i que per no se pas quin motiu no us vaig seguir la pista. Aquest matí, arrel d'haver-la vist al entre linies, he buscat la vostra adreça i m'he llegit tota la web sencera, des del gener fins al dia d'avui. M'ha agradat molt. Per una banda perque crec que es respira un ambient sa, quan algu torçava la linia dels continguts, els propis lectors l'adreçaven.
Per l'altra el crescendo dels posts, des del primer fins al de la prensetacio del llibre, em sembla espectacular.
I ja per acabar, si a sobre aneu posant bons links de metereologia....que molt be vaja.

Salut

2:56 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Salut admirables B i C,

En primer lloc dir que comparteixo la vostra admiracio per ELLA, primer perque malgrat que no veig gaire la tv, el temps sempre ha estat un dels meus espais favorits i també perque m'agrada força la metereologia, i clar, si a sobre el diu ELLA encara mes, sense desmereixer als seus companys, ja que segons la meva opinio, el temps de la "nostra" esta a molta distancia de totes les altres.

(perdo per posarlos al reves)

2:57 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Albir, és un plaer escriure per lectors com tu!

8:13 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home