divendres, de maig 27, 2005

Curta de son

Admirable C: No ens cansarem d'esmentar, una vegada i una altra, que la Mònica se'ns lleva cada dia moooooolt d'hora per indicar-nos què ens hem de posar abans de sortir de casa. Com va tornar a recordar ella mateix a l'"Entre línies", el despertador li sona els dies feiners entre dos i tres quarts de cinc de la matinada. O, el que és el mateix, a les 4.30 AM (fa molta més impressió en format digital, sí).

I per què us ho destaquem, això, avui? Doncs perquè aquesta setmana l'Instituto Nacional de Estadística ha filtrat als mitjans el resultat d'un estudi sobre les hores que dormen els ciutadans de l'estat espanyol. De mitjana, la xifra és de 7,78 hores, tot i que en les dones cal rebaixar-la unes quantes dècimes: 7,69 hores.

Transportant aquesta darrera dada a la vida d'ELLA, això significa que la "Mònica de Catalunya" se'ns hauria de ficar al llit just quan per la tele comença el compte enrere del Telenotícies Vespre...

Com que dubtem que segueixi el ritme de les gallines, ens veiem obligats a expressar la nostra preocupació pels efectes negatius que pot tenir en la seva salut el fet que ens vagi massa curta de son! Per això hem d'advertir tant a la Mònica com a l'empresa que la contracta, TVC, que mirin de posar-hi remei. I no s'hi val d'intentar resoldre-ho amb becaines al migdia!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

"ELLA" també caga i pixa no?...

12:12 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home