divendres, de juny 03, 2005

Cascades i sequera

Admirable C: Ja fa dues o tres setmanes que debatem en petit comitè, els dos admirables, sobre l'enorme cabellera que davalla de la testa cleopàtrica de la nostra musa urgellenca.



Día sí dia no es pot observar una cascada imparable de cabells que li cauen, a raig, impel·lits per la força de la gravetat. No ens és gens difícil
d'imaginar les lluites dià(u)ries que hi deuen haver a primera hora del matí al servei de perruqueria de TVC per intentar controlar i harmonitzar aquesta efervescent massa capil·lar.



Avui, en aquesta batalla per controlar l'incontrolable, la Mònica ens ha aparegut amb un "look" que no recordàvem haver vist des del llunyà 19 d'abril: recolliment dràstic. I això ens ha generat una enorme dicotomia. És el primer avís a l'admirada audiència d'una tallada imminent de cabells? En altres mots, és una preparació de l'admirada audiència cap a canvis radicals en la morfologia d'ELLA? O bé ha estat una estratègia no verbal de la Mònica, avui que a les onze ens ha il·lustrat de les mesures contra la sequera, per emfasitzar i remarcar a través de la imatge la idea que entrem en una època de restriccions i poques cascades?

6 Comments:

Anonymous Anònim said...

us vaig fent un avanç: en pocs dies, a pistoleta un post sobre els metereòlegs de tv3 i els "països catalans"...

3:53 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirabla C: Joanet, Joanet... dispara ja amb la pistoleta! No ens facis gruar!

4:03 p. m.  
Anonymous Anònim said...

intentaré canviar el meu planning de posts per colar aquest... però ja us adverteixo que la mònica també pringa.

4:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Quan la veig amb aquest plomall no puc evitar de pensar que potser s'ha enrolat al cos dels Bersaglieri: http://www.fanfaracremona.it/galleria05/images/Firenze041.jpg

11:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Alego he disparat.

8:21 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Prest entomarem la bala!

12:30 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home