dimarts, de maig 10, 2005

L'ovni



Admirable C: Feia temps que em rondava pel cap comentar un fenomen estètic que envolta la nostra benaurada Mònica. I avui l'exposo al lliure debat amb tots vosaltres. Es tracta de les arracades. No cal dir que en sóc un ferm partidari, tant per a dones com per a homes. Però, això sí, sempre amb un ús moderat. Perquè ens entenguem: normalment tant me fa el nombre d'arracades que es poden encabir a l'orella, però solc ser més exigent en la dimensió de "l'artefacte".

Com bé sabeu, admirables, ELLA en gasta, d'arracades. I fins ara pensava que eren unes perfectes aliades tant per allargar-li la cara com per acompanyar l'estirada cabellera cap a l'espatlla. Però l'objecte volador no identificat que penjava de l'orella esquerra de la Mònica ahir supera, una micona, els límits que el meu ideal estètic pot tolerar... i la resistència dels palpissos moniquesos!

Amb admirat respecte, C.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Sí, sí, molt dir de els arracades, però... ¿i aquests cabells tan monos?

8:55 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Sí, d'acord Coralí, els cabells d'ELLA darrerament són fabulosos.

Però com ja deus intuir, en aquest bloc tenim tendència a anar a pams, en els comentaris, i no barrejar conceptes. No t'amoïnis, doncs, perquè les puntes de la Mònica ens mereixen tot el respecte i seran degudament i adequadament tractades.

10:00 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable B: Arracades, cabells... Tot forma part de la seva esvelta figura, del seu rostre sense parió.

12:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home