diumenge, de maig 08, 2005

Enigma per a l'Espartac

Admirable C: Als lectors i lectores d'aquest bloc no cal que us expliquem l'admiració que també sentim per la mitja taronja de la Mònica en la franja matinal de TV3, l'incomparable home del trànsit Espartac Peran.

Per al canetenc mediàtic li volem dedicar un enigma de cap de setmana: com s'explica un embús a la sortida de Berga i trànsit lent fins a Gironella (en direcció a Barcelona) dissabte a les tres de la matinada?

2 Comments:

Blogger Admirable said...

Resposta

9:09 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Llegeixo admirat - i m'hauran de disculpar que sigui sempre tard (en el dia i en l'edició d'aquest bloc)- que el Sr. Peran va nèixer en el poble de les 6 grans hores de sexe, drogues i rock'n roll.
Canet de Mar, que fins fa 4 dies no tenia ni un pobre semàfor que provoquès retencions a la N-II, que 10 anys enrera encara es conservava en una semi-bombolla lluny del nociu efecte "Barcelona", no podia ser la vila natal d'aquest tità (com l'anomenen vostès, permetim que jo l'anomeni "antropòleg") de la circulació.
Cal un cúmul d'asfalt i ferralla més concentrat i saturat que pogués despertar la passió ja des de ben petit d'aquest xiquet. I, per sort o per desgràcia, la ciutat escollida no va ser una altra que... "-a la ville de... Mataró".
El diari de Mataró dixit: " Aquest mataroní nascut el març del 1972, llicenciat en Periodisme, és sense cap mena de dubte un dels nostres ciutadans amb més projecció pública del moment."
http://www.diarimataro.com

"Boirina pixanera, torna-te'n enrera."

12:52 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home