dijous, d’abril 28, 2005

Horari d'aparicions actualitzat

Admirable C: A lo tonto a lo tonto, i arran d'una pregunta de l'Ulisses en el post anterior, entre els uns i els altres hem confegit la graella cronològica d'aparicions diàries de l'estrella més "bònica" i lluminosa de l'univers televisiu català. Atenció, doncs, malalts i malaltes de meteoròlog(i)a!

Anònim: "La seva primera aparició (a TV3) és uns minuts abans de les set del matí. Després una mica abans de dos quarts de vuit fa la segona predicció, que es repeteix quan falten uns pocs minuts per les vuit del matí. A les vuit fa un titular a la presentació de "Els matins de TV3" i després, als voltants d'un quart i cinc de nou, fa una explicació completa". A partir de dos quarts i cinc de nou del matí apareix, aproximadament cada mitja hora, tant a TV3 com al 3/24. I això en una marató que no sol tancar-se abans de dos quarts d'una del migdia. Important: els divendres plega una mica abans d'hora. Així s'estalvia els embussos de sortida de primera hora de la tarda i s'allarga una mica més el cap de setmana...


I va, alegrem una mica el dia amb aquesta curiosa captura d'avui: la sòbria i elegant imatge de la nostra Mònica volant a lo Mary Poppins per un paisatge assolellat del país.