dimarts, d’abril 26, 2005

Bon mig mig any!

Admirable C: La setmana passada, amb la proximitat de Sant Jordi i la complicada tria de la rosa més formosa per a la Mònica, als dos admirables ens va passar per alt una important data d'aquest bloc: el mig mig any de vida. Sí amigues i amics, ja fa tres mesos que dura la cursa diària rere un estel fugaç mediàtic anomenat Mònica López. I no parem de sorprendre'ns de tot el que l'envolta, a ELLA, i de tot el que ens envolta, als dos admirables i aquest bloc. Sense cap altra pretensió sinó compartir amb vosaltres els minuts diaris que dediquem a contemplar, aprendre i lloar la meteoròloga més segurament insegura de l'univers televisiu, el cas és que hem anat fent via amb alguns sobresalts del tot inesperats. Qui es podria esperar, a una setmana de llançar-se a la xarxa, de parlar amb la musa telefònicament en un programa de ràdio? O descobrir a través dels vostres comentaris l'enorme estima que hi havia en latència per la Mònica? O sortir ressenyats en publicacions diverses? O aparèixer esmentats en treballs universitaris sobre blocs? O seure a dos metres i mig de l'ésser viu que dirigeix i regeix les nostres cabòries un dimarts a la vesprada? Nosaltres no.



I bé, ja que parlem d'aniversaris, qui sí que compleix un anyet sencer és l'equip d'Els matins a TV3, veritable referència televisiva dels dos admirables i on brilla amb llum pròpia la física urgellenca. Per això us recomanem, avui, de fer un "tour" per les quatre pàgines web que el departament interactiu de TVC ha concedit al programa matinal. Si li sou fidels, a la Mònica, no us podeu perdre algunes de les esborronadores imatges que s'hi amaguen:

som models

em llevo massa d'hora

què passa!

sense paraules

1 Comments:

Blogger Admirable said...

Admirable C: Amb vista de les imatges, continuo reivindicant, defensant, reclamant i peticionant a la comunitat blocaire catalana que s'engegui, ja de ja, un bloc dedicat a la figura de l'immillorable Espartac Peran. Ja!

7:17 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home