dijous, de maig 05, 2005

El talp

Admirable C: Aquest bloc és un estrès, de debò! Les coses s'han precipitat (encara més?!) aquesta setmana. Només cal dir-vos que el seguiment de la Mònica comença a passar-nos factura en termes de salut. Però anem a pams. Dimecres, sense ni temps de canviar-se, la nostra icona meteòrica va ser la convidada d'honor del programa Tvist, que s'emet just després d'Els Matins a TV3.



Entrevistada per la Mireia García, la "Cumulonimbus" va mostrar-se continguda davant els impactants "flashbacks" al seu currículum professional a TVC. En l'acurada col·lecció d'imatges per al record que es van emetre ens quedarà gravat ben profundament als dos admirables el "look" vuitanter que gastava al programa Món 33, on la Mònica va aterrar un venturós 7 de maig de 2001 provinent de les plataformes digitals (sí, també tenim temps de prendre apunts, admirats!). O la tremenda seqüència del conjunt de gorra i bufanda nadalenc. O la torbadora combinació de "vestit safari", bronzejat caribenc i recollit de cabells amb "efecte cueta". Enmig de tanta imatge, la Mireia encara va esgarrapar alguns segons per insinuar a la convidada que tenia molts admiradors a internet: silenci llarg i esbós de ganyota per resposta. En conjunt, uns moments memorables que s'agraeixen de tot cor a l'equip del Tvist...

...el que no s'ha d'agrair tant a l'equip de Tvist és que ens insistissin a donar la cara al mateix programa l'endemà dijous (05-05-05, quina data!). Però en saben molt, d'insistir. Massa! Ja ens teniu dimecres a la tarda als dos admirables amb una moneda a l'aire per decidir qui s'infiltrava a la torre d'ivori de la musa i qui es quedava a la central de dades fent el seguiment diari (no es pot abaixar la guàrdia!). Amb tremolors, calfreds, esgarrifances i dos quilos menys de pes, un servidor va entrar al temple de la Mònica preparat per lloar-ne el nom i la professionalitat als quatre vents. Al final, "coses del directe", va ser una aparició fugaç cara a cara amb la Mireia. Però ja ho crec que en vaig tenir prou per admirar encara més la física urgellenca: com pot suportar tanta estona al dia la pressió del plató?! És inaguantable!

Passat el tràngol, i malgrat la intensa recerca de pistes i rastres de la Mònica per camerinos, platós, sales de maquillatge i passadissos, a tres quarts de dues del migdia l'admirable talp va sortir de "la nostra" sense la visió no mediatitzada per cap pantalla de l'ídol... oooh! Però, això sí, ben content per haver descobert l'estimació que hi ha "a palau" per ELLA... i amb valuosa informació que anirem destil·lant properament.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ei admirables!

Des de fa unes setmanes que miro esporàdicament La dona del temps (em refereixo al blog, tot i que a la "comulunimbus" fa temps que l'ad-miro) i vaig flipar quan vaig veure l'Admirable C per la tele!

Porto dies parlant del vostre blog i vaig veure com la vostra tasca té repercussió fora del meu entorn!

Ànims!

jomateix
www.euro-andorra.tk
jomateixGiiP.blogspot.com

10:55 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Jo també vaig flipar de veure'm per la tele, Jomateix! Salutacions admiradores!

I força Marian van de Wal!

9:22 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home