divendres, de juliol 08, 2005

És l'hora dels adéus?

Admirable C: El divendres, 8 de juliol, s'acaba la temporada d'"Els matins a TV3". I, com ja us podeu imaginar, de retop també desapareixen les inigualables aparicions de la física que ha revolucionat les prediccions meteorològiques del nostre país. Avui, després de la una del migdia, sols ens quedarà esperar a dilluns per mirar de descobrir si realment la Mònica López ens ha fugit dels platós de televisió i ja és lluny de l'asfalt barceloní fins al setembre... o bé si TVC li farà rematar el mes de juliol, en la franja matinal, des de les ones del 3/24.

Si es compleix la primera hipòtesi (la més plausible per ELLA: es mereix unes llargues vacances ja!), els dos admirables estarem ben contents durant la setmana vinent de fer teràpia conjunta amb tots vosaltres, admirats lectors i lectores, per poder anar-nos desenganxant de l'addició a la Mònica a través d'unes quantes propostes pseudosubstitutives.

Per cert, l'admirable B fa dies que no escriu ni una ratlla perquè no porta gens bé això de la separació estiuenca de la musa. No aixeca cap, el pobre nano. Però cal fer el cor fort, xic: què et penses, que l'allunyament no em rosega per dins, a mi?


Merescudes vacances, Mònica!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Et trobaré a faltar cada dia quan me'n vagi a dormir... ;(

8:17 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Però a quina hora te'n vas a dormir, anònim?! A la una del migdia? ;)

11:10 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Admirable... es que abans de dormir, el meu pensament sempre és amb la Mònica.

7:30 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home