dijous, de juny 30, 2005

Crònica olotina

Admirable C: Dilluns no vam estar a l'alçada del compromís adquirit amb la Mònica. Sí, ni l'admirable B ni l'admirable C no ens vam adonar que la nostra llum catòdica apareixia, segons ens avisava l'olotina Coral·lí, a l'"Algunes imatges més" fent "exercicis de meteorologia amb els altres mans of the weather catalanescs i l'encara més admirable Cartanyà en plan professora de Fame naranaranaranàna, naranaranaranàna". Abusant de la seva amabilitat, i amb voluntat de treure'ns aquesta espineta, li vam demanar amb tota la barra una crònica urgent de l'aparició de la López al programa. I la Coral·lí, increïble, ens ha fet els deures!

Admirats admirables:
Els fans anem omplint els buits de l'àlbum. El proppassat dilluns vam poder veure la vostra musa fent exercicis de ball meteorològic amb tota la troupe d'homes del temps. Els dirigia l'inconfusible, l'incombustible, el mai no prou ponderat Cartanyà, que ara manava fer un anticicló, ara una entrada d'aire fred amunt i avall. Perdoneu que per raons òbvies de sexe contrari, a mi m'interessaven més els homes del temps, però la vostra musa també va estar força bé. En Cartanyà, brutal, un element amb el desoxiribonucleic espatllat per tanta amfeta dirigint tota aquesta caterva meteorològica. Només em queda un dubte: quant temps fa que en Cartanyà els fa fer tots aquests exercicis? És per això que tots estan tan prims o són necessitats del teleprompter? S'engreixaran ara que fan servir pantalles?
Coral·lí Batet
(reportera a galet)

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Salut!
jo tambe la vaig veure, encara que al contrari que la Coralí, nomes la veig veure a ella...vaig pensar en vosaltres, pero la vostra nova corresponsal se'm va avançar.

10:24 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Que bé tenir-vos tan a(ma)tents! ;)

1:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Admirables, sou, evidentment, admirables.
Petons olotins.

8:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home