dilluns, de juny 27, 2005

Jocs de flocs

Admirable C: Una observació acurada de les intervencions de la Mònica al llarg del matí permet copsar petits detalls divertits. Avui mateix, en l'arrencada d'"Els matins", l'única guspira que encara resta encesa de les fogueres de Sant Joan (ELLA) ha aparegut amb un juganer efecte capil·lar: les puntes de la cabellera se li escolaven, com regalims, per sota les solapes de l'americana blanca.



Quan una hora després ens ha dit l'esperadíssim refrany diari (avui: "Per Sant Joan, el primer bany"), els seus cabells d'àngel han reaparegut esplendorosos, amb tota la seva llisa extensió i en caiguda lliure, sense interferències ni obstacles.

Més endavant, a la intervenció d'un quart d'onze, les extremitats capil·lars tornaven a amagar-se, tímides, rere les albes solapes de l'elegant jaqueta que se'ns ha posat avui la Mònica.

Continuarà? Admirable C, en guàrdia permanent...

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Només hi ha una explicació: ELLA ho sap. Sap que quan surt cada matí per entrar dins les nostres cases, bars, llocs de feina,... serà observada per ELLS, els admirables.

Ella, coqueta com creiem que és, busca petits jocs per mantenir intacte el vostre interès, tot i sabent que aquest és infinit.

Fixeu-vos-hi bé, cada dia trobarem petits detalls que semblen casuals, potser sense cap tipus de connexió, sense cap explicació racional (com ara les puntes de cabell que juguen a fet i amagar rere les solapes de la jaqueta), però que els nostres dos admirables sabran descifrar i apreciar com es mereixen.

Entres ELLS i ELLA hi ha alguna cosa que els uneix, alguna cosa, mai més ben dit, còsmica.

7:39 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Oh amable Jordi! Boniques paraules ens deixes en el pus bell catalanesc! A jugar sigui dit!

7:51 p. m.  
Anonymous Anònim said...

de tots és sabut que el "català és difícil" (un cop més la selectivitat em donarà la raó), però aquí estic intentant escriure'l correctament...

8:11 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Endavant estimat Jordi! Tu pots!

7:54 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home