dimecres, de juny 22, 2005

Som superfans

Admirable C: Una de les moltes i variades raons de pes que ens van abocar als dos admirables, ara fa mig any, a saltar a la bloquesfera per lloar la nostra particular Moreneta televisiva va ser, indubtablement, el clar sentiment d'inferioritat que sentíem pel fet de no tenir cap ídol mediàtic, esportiu, musical, periodístic, cinematogràfic o tauromàquic al cor i al cap. En una època on la mitomania és àmpliament estesa i generalitzada, la manca en les nostres vides de referents i guies provinents de l'esfera pública ens començava a marginalitzar enfront de la resta de la societat. Ens calia (ens urgia!) posar-hi remei, trobar la persona adequada a qui concentrar el nostre pregon potencial idol(atr)itzador. I no ens va caldre gaire temps per sentir la força d'atracció que irradia ELLA i deslliurar-nos-hi.

En sis mesos hem aprofundit molt en el nostre vessant mitòman, n'hem après prou, i estem convençuts que aquests dies aprovaríem amb nota si ens presentéssim a l'examen de mitologia de la selectivitat. Però també assumim, sense embuts, que encara tenim moltes llacunes i maneres per polir. Per això ens hem comprat, per repassar reposant a l'estiu, el darrer número de la imprescindible revista de "cultura urbana i antropologia social" Eseté, dedicat exclusivament "a tots els fans d'ídols mediàtics (...) de magnetisme irresistible".



Amb el títol “Eres mi héroe”, aquesta revista basca de tendències s'acosta al fenomen fan "a través de la mirada introspectiva d'A., una fanàtica de Deborah Harry que arriba a identificar-se amb la cantant de Blondie fins al punt de portar una vida calcada i sentir-s'hi connectada". Quina feinada, B!

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Tots necessitem tenir un exemple a seguir... i nosaltres n'hem trobat la culminació!!

12:34 a. m.  
Anonymous Anònim said...

I si, dec ser un superfan!

12:35 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo ja m'en vaig cansar de tenir ídols mediàtics al 15 anys.

... pero en fi ...

10:23 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Noi, la fal·lera ens ha enganxat granadets, però no ens volíem perdre les sensacions i l'experiència mitòmana...

11:12 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home