dilluns, de juny 13, 2005

Superheroïna

Admirables: L'Estel Macarnau, divendres, es va deixar endur pel ressò mediàtic del Saló del Còmic de Barcelona i ens va deixar un prec al bloc:

"Ja no puc més. Crec que s'imposa una recollida de signatures perquè algun dibuixant de manga faci una versió de la Mònica. Crec que podria tractar-se d'una nova heroïna mundial. Podria llençar llamps, enviar borrasques i tornados contra els malvats, podria rescatar-nos a tots de la sequera... Va, que he fumat massa, avui.

Com sempre, els desitjos dels lectors i les lectores són ordres i, avui mateix, estem en disposició d'oferir un primer esbós del manga reclamat, gràcies a la col·laboració d'un il·lustrador de contrastat traç com en Jordi Juan, a qui no hem hagut de convèncer amb cap recollida de signatures per començar a dibuixar... "La dona bi(m)ònica"?



Ens l'ha dibuixada amb brusa verda (mmmh!), però l'autor recomana obrir torn de propostes per guarnir la superheroïna. Endavant!

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

UI, no, no, això no va bé...
Hauria de ser alguna cosa de manga bo de debò. Arts marcials, galàxies, naus, anells de Saturn i pintures d'aquelles d'esprai de les rambles.
TV3 no sap què té, podria presentar un espai del temps amb còmic, una heroïna que volés per sobre del país, deixant anar pluja, pujant el sol fins als cims de Montserrat, bufant al cap de Creus i al Delta...
Déu meu, el vi de dinar...

2:32 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Caram Estel, sí que anem forts! ;)

2:39 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable B: Et proposo que, si tens traça amb el llapis, ens en facis una esbós.

2:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A mí em sembla perfecta!! però també estaria bé veure-la de cos sencer.

4:32 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Jo, amb la vènia de l'Estel, en B i la Francesca, ja em començo a imaginar la Mònica dalt d'un núvol (el Kínton va perfecte) llançant llamps, trons i pedregades; bufant tempestes i vendavals; empenyent anticiclons i depressions; aixecant les aigües; omplint pantans... Buf, quantes possibilitats! Pel que fa al vestit, la línia quimono que ELLA ha encetat aquesta setmana em sembla un molt bon punt de partida!

7:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home