dimarts, de juny 07, 2005

No s'hi val a badar, B!

Admirable C: Admirable B, no s'hi val a badar! Què faríem sense les pistes i avisos que ens deixen els lectors i lectores al bloc i a la bústia? Ja t'ho responc jo: se'ns escaparien mil i una cosa d'ELLA! Ai las!

Sense l'ajuda desinteressada de l'Albir (un immerescut lector d'aquest bloc), per exemple, ens hauria passat per alt la galeria fotogràfica que a la web de TVC han creat darrerament per il·lustrar els canvis d'imatge dels informatius de la cadena. Enmig d'una vintena llarga de fotografies, és clar, brilla amb llum ultraviolada, cal dir-ho?, la número 23...



Quin somriure! I quin contrast amb el color poma/croma de fons!



No bado, C, no bado...

Admirable B: No bado, Admirable C. És impressionant aquesta foto. Més que el decorat posterior (del qual ja en vaig parlar en un altre bloc), en destacaria l'expressió. No aporto res de nou si dic que la nostra Mònica és tota expressivitat. Però aquesta imatge és especialment significativa. Què ens suggereix? Cara de bona noia (bona nena, m'atreviria a dir), però alhora una mirada de picardia que no fa més que encisar-nos una mica més. I el posat dels braços, en creu, manifestant la seva fermesa. Ens deixa sense paraules.
Per cert, que avui, mirant la premsa del dia (últimament m'he convertit en un expert en l'art de fullejar diaris a la recerca de coordenades precises), el diari El Punt ens torna a citar. I diu així:

«Posar un altre nom et permet tenir un alter ego i abocar-hi totes les teves manies», declara un anònim que escriu Ladonadeltemps.blogspot.com, pàgina dedicada exclusivament a Mònica López, la dona del temps de TV3.

Com diria aquell... Paraula d'Admirable C.