dilluns, de juny 27, 2005

La noia del cor

Admirable C: A banda de passar sengles revetlles molt entretingudes i alegres als peatges i àrees de servei de les autopistes i autovies catalanes, els dos admirables no hem treballat gaire aquest cap de setmana. De fet, no hem tingut ni temps de mirar-nos l'agenda per preparar el tema de vacances amb la Mònica (potser demà?).

Qui sí que ha treballat aquest sonor i botornós cap de setmana han estat els autors d'una primera seqüela (estem impressionats!) d'aquest vostre bloc: Enmig de la Mar. Com diuen ells mateixos, "Enmig de la Mar" (àlies "la noia del Cor") és un "blog dedicat a la figura de la Patrícia Bargalló (la Mar del Cor de la Ciutat)" que, com afegeixen al primer comentari penjat el 26 de juny, "s'inspira en el famós blog dedicat a la Mònica López, la dona del temps de TV3".



Benvinguts, doncs, a la noble tasca de la lloa mesurada i centrada!

Però nosaltres ens continuem preguntant: no hi ha ningú disposat a glosar l'activitat televisiva de n'Espartac "Gladiator" Peran?

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

No tinc paraules per agrair a aquests nous blogaires l'encert d'intentar copsar la bellesa de la Patrícia Bargalló.

Confesso que vaig tenir la sort de veure-la en persona i bé, què podriem dir que no estiguin ja dient els xicots d'Enmig de la Mar?

Blog d'imprescindible visita (com el vostre!).

3:54 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home