dijous, de juny 23, 2005

Obrim agendes, Mònica?

Admirable C: L'estiu se'ns tira a sobre. Es nota amb la calor asfixiant, els primers incendis i la llargada (excessiva?) de la claror diürna. I, en paral·lel amb l'estiu, també se'ns tiren a sobre les vacances.

Mònica, potser hauríem d'obrir agendes i començar a coordinar-nos per fer coincidir els dies de vacances, no? Quan te les agafes? En funció de les teves dates, si et sembla bé els dos admirables ens demanarem uns dies o uns altres per aturar momentàniament el bloc.

Ens ho mirem cadascú aquest llarg cap de setmana de revetlla i en parlem la setmana que ve, Mònica?



Admirable B: Calor diürna... i calor nocturna. Amb aquesta calor cada cop costa més de dormir. I el cap s'envola i un comença a pensar com dimonis ens ho farem per quadrar les vacances tots plegats. L'Admirable C ja ha proposat que posem en comú les dates... Però, has pensat què dimoni farem durant un mes sense la llum de la nostra vida (ai las), sense l'essència de la nostra existència, sense la nineta dels nostres ulls? Això suposant que tingui trenta dies laborables, que diuen... Que també pot ser que en comptes d'això faci menys vacances i després s'agafi algun pont? No ho sé, tu, només de pensar-hi se'm desbaraten els nervis.
Jo proposo de fer un Excel o un Word OpenOffice.org (en funció de les aptituds) per veure quins dies podem coincidir. Vaja, si us sembla bé, eh... Sense cap compromís...

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ja posats, millor que un Excel o un Word, orbrim un OpenOffice.org... lliure, multiplataforma i en català.

9:31 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Ni posats ni no posats! Tens tota la raó: aquestes relliscades, B!

5:28 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home