dimecres, de juliol 06, 2005

Angoixa estiuenca

Admirable C: No hi ha qui pugui aturar l'agònic compte enrere. Divendres es tanca la temporada d'"Els matins a TV3". Significa, això, que la nostra Mònica ens desapareixerà de la petita pantalla almenys fins al setembre?! Ens costa molt d'imaginar la sequera televisiva (això sí que seria una sequera!) que representaria la manca de les seves addictives previsions meteorològiques. Potser la Mònica ens acompanyarà fins al final de juliol a la franja horària del 3/24? Sigui com sigui, tot això són hipòtesis i elucubracions de dues ànimes admirables en pena, davant la perspectiva de la incertitud absoluta pel post-divendres.

Necessitem sortir de dubtes i treure'ns aquesta pesant llosa de sobre! Marc Pérez, perruqueria i maquillatge, càmeres d'"Els matins", Helena i Josep, Espartac, volem saber!

Preparem-nos, admirable B, que aquest estiu serà més llarg que un dia sense Mònica!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Hola!
No és la primera vegada que passo per aqui... Pero per fi em decideixo a escriure... Es que com que no hi ha gairebe comentaris ni res... Espero que no us molesti.
Primer de tot, felicitarvos per haver creat tot aqest bloc, que es molt complet i agrairvosho també, pq si no no hi hauria cap web (almenys que jo sapiga) della.
A veure... estic dacord amb vosaltres que ja tot sacaba... Tot lestiu sense la Monica... Bfff...
Com que no se que + dir tanco barraca.
Adeu!!!

9:31 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Molestar-nos, Yuhuuu?! Ens encanta de veure que enmig de la sequera de juliol hi hagi algú que escrigui al bloc! I encara més si ens deixa pels núvols! ;)

Però anem al tema: què farem, dos mesos sense ELLA?!

6:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home