dijous, de juny 30, 2005

Cumulonimbus mammatus

Admirable C: No fa gaire, en un moment que estava fora de servei, em va convenir mirar l'espai del temps de TVC a l'hora en què a la Mònica se li comencen a enganxar les parpelles. Va ser en Tomàs Molina, doncs, qui excepcionalment em va explicar el temps del dia i de l'endemà. De tot el que va comentar (durant ben bé deu minutets, val a dir), sols en recordo un concepte clar i contundent: Cumulonimbus mammatus.



Aquest expressiu i poc subtil nom de núvol m'ha tornat a la memòria avui, quan he descobert la impressionant galeria fotogràfica d'en Jorn Olsen. Dedicada a tot l'equip meteorològic de TVC i a les legions de malalts de núvols!

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ara si!!!!! als vostres peus!!!!

aquests recursos que ressenyeu son increibles, ja se que es dificil, pero si n'aneu posant de tant en tant, ja no es podra demanar mes.
No cal recordar que la metereologia, sobretot en el meu cas, es el fil conductor que ens ha arrossegat a la nostra falera compartida.

Molt bon dia a tothom!!!!

10:28 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: A disposar!

1:35 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Mirífic D: Benvolguts, l'enllaç correcte sembla ser http://www.jornolsen.com/mammatus/mammgallery.htm

L'enllaç que esmenten sembla no funcionar... almenys des de Rubí.

Sempre vostre.

9:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Mònica López, Mònica López, Mònica López, Mònica López... Segles sencers posant-vos els núvols a puesto i tota l'admiració per la Mònica López... A veure si us guanyeu tres mesos d'avorrits anticiclons!!

12:06 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home