dilluns, de juliol 11, 2005

Ens ha deixat! (Sense ELLA 1)

Admirable C: Els pitjors auguris s'han complert, B! Ja tenim a sobre un llarguíssim estiu sense el fidel acompanyament de la Mònica, cada dia a les mateixes hores, prop nostre... Aquesta setmana se'ns farà pesada, difícil, insuportable, ja ho sé, però crec que hem de fer un esforç tots plegats per superar la marxa de la musa cap a no sabem ben bé on.

Feu-nos cas: si veieu que defalliu aquests primers dies crítics perquè noteu que us manca l'alenada d'oxigen catòdic que representava l'aparició de la gran "Cumulonimbus" a la petita pantalla, no dubteu a aplicar-vos una teràpia de xoc que els dos admirables ja hem practicat aquest cap de setmana: recuperar una de les nombroses prediccions en vídeo de la Mònica que es poden trobar al servei 3alacarta. Et dóna forces i energia per passar una bona estona i, sobretot, per foragitar temporalment la pregona buidor que en aquests tristos moments ens rosega.




Admirable B: Després d'uns dies de silenci (motivats, podeu estar-ne segurs, pel xoc de perdre la nostra musa), avui necessito escriure unes ratlles per airejar les meves penes. Aquest curs acadèmic/televisiu hem tingut més dies alegres que no pas tristos, és cert. Però avui estic (estem tristos). Ella, el sol que il·lumina els nostres dies, l'estrella que omple les nostres nits, no hi és. A partir d'ara, s'obre un període d'incertesa. Esperàvem veure-la fent el temps al 3/24, però només hi hem trobat l'ombra de Tomàs Molina (molt professional, això sí, però en absolut comparable al tarannà seu-urgellenc). I ara: on anirà de vacances? què farà? tornarà amb energies renovades (o qui sap si amb un espai propi a TV3)? Massa dubtes per a un dilluns!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Mirífic D: Ànims magnífics!!! No ens defalliu en aquests moments tan crítics de sequera i falta de "dona del temps".

No sou els únics que la trobeu a faltar. Estic segur que la gent de Rodamots (http://www.rodamots.com també sent tan irreparable manca meteo-psicològica. Sota l'excusa de publicar cada dia, durant tota aquesta setmana, un mot relacionat amb l'aigua (argumentant la sequera... o sigui la "nostra sequera") estan fent un repàs de paraules i paraulones que els humits llavis d'ELLA han deixat escapar en algun moment o altre d'aquests messos passats.

Qui no recorda, ara que la tenim tan llunyana, el dia que la Mònica va predir que aquella tarda plouria i faria les delícies de la canalla ja que podrien xipollejar en tots els bassals.

Resistiu, magnífics valents!!!
La vostra audiència us fa costat!

7:24 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home