dimarts, d’octubre 18, 2005

"The others"



Admirable C: Al trasbalsador reportatge de diumenge al setmanal de l'Avui, els autors no sols hi fan un retrat de la nostra musa meteòrica, com podríeu deduir erròniament a partir de l'arrauxada (i embadocada) crònica de l'admirable B. De cap manera: també hi passen, amb el mateix tractament (una pàgina i fotografia de màxima sensibilitat...) la resta d'homes i dones del temps principatins. Això significa que hi ha espai per a en Dani Ramírez, el "chairman" Tomàs Molina i en Francesc Mauri, tots tres de TVC (i en Toni Nadal, per què no hi surt?!?!), a més dels presentadors i presentadores del temps a TVE Catalunya (Sònia Papell... però no hi és en Jordi Miralles), RAC1 (Xavier Freixes) i Canal Méteo (Jofre Janué i la companya de carrera de la Mònica, l'Esther Batalla).

Per no deixar coixa la sèrie, avui volem presentar-vos "els altres": els homes i dones del temps de fora del Principat.


PAÍS VALENCIÀ

Al País Valencià l'espai L'oratge de Canal 9 és presentat per Joan Carles Fortea, Vicent Gómez, Jordi Payà i Victòria Rosselló i Amàlia Sebastià.





A la web de Xelo Miralles hi ha un bon grapat de captures de pantalla d'aquests professionals, amb perles històriques com aquesta...


ILLES

I a les Illes, els qui s'encarreguen de parlar del "cel ennigulat" a la jove cadena autonòmica IB3 són un altre Rosselló, en Joan, i na Xesca Cifre.



Tots dos són mallorquins i, abans d'aterrar a IB3 Notícies, havien acumulat experiència al Servei de Meteorologia de Catalunya.



Una curiositat: na Xesca, com molts dels seus companys de professió, no sols té passió per explicar la meteorologia, sinó també per retratar-la. Al 2000 va endur-se el segon premi Fotomet amb aquesta imatge titulada "Salt de boira al cap de Formentor":

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

La foto del Colomer me parece alucinante y desearía saber si la puedo conseguir de alguna forma.
Muchas gracias.
rafapomo@dien-t.com

10:45 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La foto del Colomer me parece alucinante y desearía saber si la puedo conseguir de alguna forma.
Muchas gracias.
rafapomo@dien-t.com

10:45 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home