dijous, d’octubre 13, 2005

Ja ho deia ELLA

Admirable C: Ja em perdonarà la Mònica i la concurrència tota, però el que diré tot seguit conté algunes imprecisions contextuals que no em veig amb cor de resoldre ara mateix. Mirant de reüll el programa 180º d'avui al vespre, on parlen de la sequera i les pluges, m'ha vingut com un flaix a la ment una intervenció de la Mònica d'abans de l'estiu que m'ha abocat a l'ordinador per compartir-lo amb tots vosaltres.

No recordo si era en una entrevista per a algun mitjà, en un dels seus articles al "Nat" o a través d'una pregunta "directa" d'en Cuní al plató, però el que sí que recordo ben bé és que ELLA va predir clarament que, després d'un període d'excepcional sequedat i calor com la del començament de l'estiu, en passaria alguna de grossa a la tardor... una de grossa com les ruixades i inundacions que estem vivint aquesta setmana, per exemple.

Amb això no vull tractar de cap manera la Mònica com una endevinadora amb dots extrasensorials, sinó descatar l'enorme professionalitat i els fruits que dóna uns estudis ben aprofitats.