dijous, d’octubre 06, 2005

Mònica López, RAC1, Barcelona

Admirable C: Dos missatges a la bústia de correu ens han llançat el crit d'alerta. La Mònica López ha estat la convidada a xerrar distesament, durant mitja hora llarga, al programa El món a RAC1 de Xavier Bosch.



Presentada ras i curt com "la dona del temps de TV3", com sol ser habitual en l'espai d'en Bosch i companyia abans de començar s'ha informat l'entrevistada del nombre de persones que porten el seu mateix cognom a Catalunya: 112.715 persones comparteixen amb ELLA, ara mateix, López com a primer cognom. "El tercer més comú a Catalunya", ha reblat una veu femenina per sobre de la conversa entre en Xavier i la Mònica.

Una conversa, per cert, extremadament interessant tant per conèixer l'etapa formativa de la meteoròloga catalanoandalusa (m'hi dedico "per casualitat i sort", després de sortir de la carrera de física, primer a Vía Digital i Canal Méteo, i després a TV3) com per descobrir algunes de les passions que té quan deixa enrere els estudis de televisió (astronomia, escalada, windsurf...). I, és clar, per confirmar per enèsima vegada la simpatia i frescor d'una professional televisiva amb pocs parangons a la televisió del nostre país. La simpatia, val a dir, que tan sols perilla quan li pregunten pel temps, a les quatre de la matinada, dins d'una discoteca.

Per sort de tots i totes, la gent de RAC1 s'enrotlla i ja té penjat el fitxer de l'entrevista tant per descarregar (MP3) com per escoltar en línia. O sigui que no perdeu el temps llegint aquesta crònica escapçada i d'urgència i comenceu a consumir amplada de banda: paga molt la pena.

Avís: Sembla que els enllaços a l'MP3 ja han caigut de RAC1...

2 Comments:

Blogger Admirable said...

Admirable C: Doncs res, Coral, endavant amb la bitàcola i no t'hi cansis! Bona sort i bona feina!

1:14 p. m.  
Anonymous Anònim said...

L'enllaç al MP3 no funciona.

10:49 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home