dijous, d’octubre 06, 2005

Neguit!

Admirable C: La setmana passada el bo de l'admirable B expressava neguit per una nota de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió:

"Activa Multimèdia, la marca tecnològica de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV), presentarà el seu màxim desenvolupament en l'àmbit de la publicació automàtica de continguts: en SAM, el primer home del temps virtual. En l'acte, on intervindrà el director general de la CCRTV, Joan Majó, a més del director de Tecnologia, Pere Vila, i del director d'Activa Multimèdia Digital, Joan Rosés, es mostraran totes les possibilitats que en SAM obre en el món audiovisual com a màxim exponent en publicació automàtica de continguts sobre noves plataformes. L'acte de presentació tindrà lloc a l'Hotel Urban de Madrid, el pròxim dijous, 6 d'octubre, a les 12.30 hores".Sí, ens hem neguitejat: amb uns professionals de carn i ossos com els que formen part de l'equip meteorològic de TVC, ens cal un Sam de xips i bits?! Per cert, s'ha presentat a Madrid (?)... i l'hotelet no està gens malament. ;) (vídeo de la presentació)

Ep!: L'home del temps virtual, en Sam, ha nascut amb una completa web. Hi ha la biografia, l'explicació detallada de la seva professionalitat, unes quantes imatges... i un club de fans.Doncs sí: després "d'haver-lo conegut", continuo pensant que em quedo amb el "savoir faire" humanitzat d'ELLA i d'en Molina, en Ramírez, en Nadal i en Mauri.


Admirable B: No faré cap comentari sobre aquesta mena d'alienígena sorgit d'un capítol d'Expediente X i que de ben segur que faria posar les dents llargues als agents Mulder i Scully. Quina manca de delicadesa a l'hora d'agafar un model! Amb la quantitat de material que podríem (oi, Admirable C) fornir-los.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Si que hi ha un comentari a fer... per vergonya de TV3 el SAM aquest nom�s parla castell�.
�s indignant escoltar-lo donant la previsi� meteorol�gica d'"Andorra la Vieja" :-(

10:29 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home