dijous, de setembre 22, 2005

A l'ull de l'huracà

Admirable B: Molt fàcil, però molt encertat, això sí. Quina feinada que tenen avui els nostres homes i dones, sobretot dones, del temps seguint l'huracà. El Francesc Mauri, ben d'hora al matí, a Catalunya Ràdio, ja ens explicava que els vents del Rita podien arribar als 320 quilòmetres per hores, amb precipitacions d'entre 300-400 litres per metre quadrat. I la Mònica, al matí, amb el comunicador matinal de TV3, també ha fet una immersió al fenomen huracanià. I el Toni Mestres, a migdia, al Temps de TV3, també ha fet un ampli desplegament del saber meteorològic.
Per seguir l'avanç del tercer huracà més gran i poderós de la història del Carib (més que el Katrina) una pàgina fantàstic, la del National Hurricane Center.
La imatge, sense ser un expert, és simplement espectacular.




Admirable C: Hi ha un bloc on ciutadans dels estats afectats per l'huracà Rita pengen informacions.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

L'heu escoltada avui a la tertulia amb 'lo Cuní'? Hem d'encetar una campanya per tal que es baixi el nivell de l'aire a l'estudi i pugui treballar en condicions. No pot ser que ella ho passi malament al seu lloc de treball!!!

10:17 a. m.  
Anonymous Anònim said...

divendres, 23 de setembre i el meu poble és ple de gent, de transit, de soroll!!!

Torno a intentar recordar quin dia de la setmana estem... divendres. Sí. Estic segur! D'on surt tota aquesta gent?

ELLA em dóna certa seguretat i tranquil.litat quan la veig sortint per la tele d'un bar. I la resposta a aquest trencaclosques me la dóna el mataroní Espartac: Barsalona està de Festa Major i això ha estat l'èxode. La ciutat deu estar buida... més que si s'acostessin la Katrina i la Rita juntes!

Alguna cosa no va bé quan toca celebrar la festa del lloc on vius i tothom fuig cames ajudeu-me.

Veure com la nostra musa treballava com cada dia m'ha fet no sentir tanta enveja per aquests admirables que s'apunten a qualsevol festa oblidant el sentit de les seves vides: la dona del temps.

tapeu-vos tots.

2:32 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Hosti si tenien fred, els nostres angelets, al plató divendres! La Mònica ho va deixar ben clar: "Semblem lluços congelats".

8:58 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home