dimecres, de setembre 21, 2005

La febre dels vuitanta

Admirable C: Avui al vespre, cap a les 21.30, TV3 estrena una nova producció documental que reviurà la vida dels joves als anys vuitanta, una època tan desastrosa com captivadora (sobretot en el terreny estètic) on, per cert, "no hi havia mòbils (quan la gent quedava, l'hora i el lloc eren sagrats, res de canvis d'última hora), ni targetes de crèdit (es pagava en metàl·lic), ni correus electrònics (s'escrivien cartes), ni discos compactes (s'escoltaven discos de vinil), ni codis de barres (els caixers d'alguns supermercats s'havien de saber de memòria els preus de tots els productes) i els pisos valien tres o quatre milions de pessetes...". El programa, que es diu Els 80, es basa en les experiències de personatges populars "que ara s'atansen als 40 anys i que explicaran com van viure la seva joventut". Entre aquests "personatges populars" que hi passaran durant les properes setmanes hi ha el nostre estimat i lloat Espartac Peran:



"De nen, Espartac Peran somiava ser pallasso. Però les seves expectatives es van truncar el dia que va demanar feina al pallasso català Tortell Poltrona i li va contestar que era massa petit. En aquella mateixa època, l'Espartac va viure molt de prop un tema del qual es va començar a parlar als vuitanta, quan un familiar va emmalaltir de sida. A partir de llavors tot el seu entorn va canviar."

Malauradament, ELLA no ha estat inclosa en la llista de personalitats per qüestions d'edat: com ha dit avui a la tertúlia de les deu, "sóc més dels noranta". Una època que també deixa-la anar!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bé, esperarem a veure si ens pot explicar on va nèixer... si a Canet o a Mataró.

comencen les apostes.

tapeu-vos bé.

11:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home