dimarts, de setembre 20, 2005

"La impossibilitat de la predicció"

Admirable C: Aquest és el títol de la conferència que pronunciarà avui dimarts al vespre Michael Crichton al CosmoCaixa de Barcelona. Crichton és considerat el creador del thriller tecnològic i científic i entre les seves obres hi ha títols com "Parc juràssic", "El món perdut", "Rescat en el temps (1999-1357)", "Sol naixent", "Congo" i "Presa". En la presentació de l'acte es diu:


"Hi ha moltes persones que creuen que és possible predir el futur. Una anàlisi dels darrers cent anys suggereix que aquesta creença és falsa. Si no podem preveure el futur, com hem de reaccionar davant el repte de l'escalfament global que s´anuncia per al segle que acabme de començar? En la conferència, Michael Crichton examinarà les dades publicades pel Comitè Intergovernamental de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic, alhora que el progrés de la tecnologia al darrer segle i les seves implicacions per als propers cent anys".


Justament d'aquest tema va el seu darrer llibre, que Edicions 62 acaba de publicar en català amb el títol "Estat de por".

De l'acte d'avui, se'n parla en aquesta notícia de Vilaweb Lletres.