dimarts, d’octubre 11, 2005

Motor a fons

Admirable C: Avui el post no és per a ELLA, sinó per a l'home de la mobilitat de TVC, el grandíssim gladiador del trànsit Espartac Peran, que ha agafat el cotxe amb l'expert en qüestions ambientals José Luís Gallego per aprendre a reduir consum en carretera. Dalt del Ford blanc del mataroní, en Gallego ha ensenyat els espectadors a estalviar un bon percentatge de combustible amb quatre detalls bàsics de conducció. Interessant, recomanable i aplicable! I segur que la Mònica n'ha pres nota!



Però és a la tornada al plató on, amb la lliçó apresa, hem gaudit amb les explicacions d'en Gallego i en Peran sobre el Toyota Prius, l'únic vehicle de "motorització híbrida" que es comercialitza actualment al nostre país. La hibriditat, com han explicat, consisteix en la presència d'un motor d'explosió (amb benzina) i un altre d'elèctric.



Si bé aquí tot just comencen a sortir al carrer, els Prius als EUA són tot un fenomen, al qual no han dubtat d'afegir-s'hi moltes estrelles de Hollywood. Fins i tot ja circula un terme per denominar-los: els Prius Patriots.

PS: Per cert, aquest post podria haver admès un títol més "clàssic" com ara "Prius i Espartac", no?