dilluns, d’octubre 10, 2005

Crònica des de Ber-lín

Admirable C: Pel que hem anat descobrint aquí i allà, la Mònica ha voltat força aquest llarg estiu. Segons una lectora, se la va veure per la Bretanya. També se'n va anar a practicar windsurf a Cadis, tal com ens va explicar la setmana passada a RAC1. I en una entrevista estiuenca a l'Avui ens revelava que havia estat uns quants dies a Berlín.

Doncs nosaltres, els admirables B i C, no volem ser menys que la nostra musa i hem aprofitat aquest cap de setmana (i una oferta aèria d'AirBerlin) per trepitjar vint-i-quatre hores la capital alemanya. Eren poques hores, sí, però ja veureu que no les vam desaprofitar.

D'entrada, una visita al poc mur que encara queda dret... amb un esprai a la butxaca!



I després, corrents cap al barri de Kreuzberg a dinar...



L'endemà a primera hora del matí, de tornada, no vam deixar passar l'oportunitat d'utilitzar el curiós servei de l'aeroport de Berlín que permet escriure missatges SMS a les grans pantalles informatives:



Un cap de setmana complet i força "admirat", no?

Avís: Sobre la nostra "estada" a Berlín, hi ha important informació als comentaris d'aquesta entrada.

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

això de pintar missatges a un monument històric com és el mur de berlín em sembla poc respectuós

12:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

caram!

un cap de setmana profitós. Jo tenia un d'aquells planers casaments de dissabte.

I què diu la cancellera de tot plegat?

a&b!

3:26 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Per a l'anònim enutjat per la pintada d'un missatge de suport a ELLA a l'històric mur de Berlín, i per a la resta d'amics i amigues lectors, hem de dir que no som, tal com pot semblar, uns "incívics".

Totes les imatges d'aquest post s'han generat automàticament des de la fantàstica web LetterJames, que vam descobrir un dia navegant pel bloc Enre9.

10:57 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home