dimecres, de juliol 27, 2005

Però què està passant? (Sense ELLA 13)

Admirable C: Però què està passant? Quan els dos admirables enfilem la recta final abans de vacances (merescudes, molt merescudes!), quan els dos admirables estem en ple compte enrere per tancar els punys i l'ordinador tot l'agost, la Mònica López esdevé mediàtica malgrat que encara es troba en plenes vacances! Sí, en dos dies ELLA ha estat la protagonista de l'interrogatori del 3xl.net i, també, de la contraportada de "La revista de la tele" (del 24 de juliol), l'encartat amb la programació de TVC al dominical de l'Avui.



Gràcies una altra vegada a un lector voluntariós i obert de cor, que ens va posar sobre la pista de la sucosa entrevista, i gràcies a l'ampli desplegament de recursos de què sortosament disposem els admirables, ja tenim a mans el preuat article, on la Mònica se'ns declara urbanita (però urbanita urbanita!), fan de les grans ciutats europees (només les de dues síl·labes?) i amant de mullar-se sota un bon ruixat sense protecció de paraigües. Hi ha un detall que ens ha encuriosit: si fa pocs anys la Mònica declarava a les pàgines de Rock & Clàssic del mateix "Avui" que estava aprenent a tocar la guitarra i el piano, ara diu que el que li va és el dibuix ("de cossos de dones"). Caram, quina vena artística!

(Per cert, també diu que aquest estiu se'n va a Berlín. Els dos admirables i les lectores i lectors habituals d'aquest bloc sabem perfectament que no és així...)

Queda guardat al nostre arxiu nacional d'articles, vídeos, CD i imatges de la nostra Mònica...

1 Comments:

Anonymous M.L. said...

http://www.youtube.com/watch?v=iZNCnfS5SeY

12:45 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home