dimecres, de juliol 13, 2005

Sort del "Nat" (Sense ELLA 3)

Admirable C: En la línia d'intentar no morir d'enyor per la desaparició (estiuenca) de la nostra musa, avui el que us proposem no implica engegar la tele ni mantenir obert l'ordinador. No senyor! Us proposem de sortir al carrer, que us toqui l'aire, i encaminar-vos fins al primer quiosc per adquirir, és clar que sí, el número de juliol de la revista ja de capçalera de tot admirable, "Nat".

La Mònica ens explica al seu article mensual "un dels fenòmens més violents i espectaculars de l'atmosfera". Sí, parla dels tornados... dels quals ELLA és una bona metàfora. O no?



"La calor desperta els tornados", Mònica dixit.




Admirable B: Aquests dies, ja ho sabeu, és com si estiguéssim una mica de dol. No tenir-la al davant, no poder copsar les múltiples mirades, l'espurneig dels ulls, els gestos delicats i minuciosament estudiats de la nostra dona del temps ens ha deixat en un estat d'abaltiment, d'esqueixament interior, de paràlisi de sentiments. Una mena de melangia envaeix, més enllà del nostre cor, la nostra ànima.



Diuen que hi ha imatges que valen més que mil paraules (Guaita, una altra frase per apuntar!). Deixo, doncs, que aquest paisatge parli per mi. Una posta de sol, un cel que és a punt de descarregar una tempesta... un cor que demana, per una volta en la vida, que s'acabin les vacances.

3 Comments:

Blogger Admirable said...

Admirable C: Per cert, Transparent, com ho porteu això de la desparició de la Mar en la propera temporada del Cor? S'ha confirmat del tot tan destacada i lamentable baixa? Nosaltres, almenys, sabem que la meteòrica Mònica ens tornarà als matins, de la mà d'en Cunió, peti qui peti... o no? Aix!

7:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Mirífic D : Magnífics, magnífics!!! us ho deia dimarts, i us ho torno a dir dijous... tothom intenta solidaritzar-se amb la vostra pena, però clar, no ho poden dir públicament!!! I si no observeu, observeu tots els intagibles... el darrer que he descobert arriba des de LA TEVA !!! Demà divendres projecten una peli on sortirà ella, i a més amb el paper de protagonista!!! Sí, sí!!! Mireu, mireu:

23:20
Delta
Àlex passa les vacances d'estiu al Delta de l'Ebre amb els seus fills. El treball d'advocada de Sílvia, la seva dona, només li permet estar amb ells els cap de setmana. El dia de l'aniversari de la seva filla Julia es presenta força agitat. Sílvia ha d'acabar una feina amb el seu soci Ricard, que es presenta al Delta amb la seva amant . D'altra banda Àlex acaba de trencar amb el seu soci Narcís.
Producció: TVC, TVG, Bansam Films, Alea TV, Ignacio Benedetti, ICIC, 2003
Direcció: Oriol Ferrer
Durada: 91 minuts
Guió: Pedro Molina Temboury, Rosa Regàs i Mireia Vidal
Fotografia: David Omedes (color)
Música: David Cervera
Intèrprets: Julio Manrique (Àlex), Mònica López (Sílvia), Francesc Garrido (Narcís), Rosa Renom (Odile), Carlos Blanco (Ricard), Raquel Infante (Ivana)


Os3!!! quin detallàs que s'ha marcat la tevetres!!! El que jo no coneixia era aquesta faceta d'actriu de la nostra donadeltemps! I és que la Mònica sempre en tindrà cops amagats!

Demà a la nit tots a veure la peli!

12:37 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Doncs sí, Mirífic, quin detall el de programar en plena sequera de plujades i de muses un film amb ELLA de protagonista! No ho sabies, que a més de físic, dona del temps i escriptora, també és actriu?!

1:09 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home