dimarts, de juliol 26, 2005

Interrogatori (Sense ELLA 9)

Admirable C: Ni en ple estiu es pot estar tranquil. Perquè si abaixes la guàrdia i no estàs pendent del que has d'estar pendent, ho pagues car. Dilluns al vespre, com qui no vol la cosa, en na Tiamat ens ha comentat que ha vist la nostra musa "a l'interrogatori del 3xl.net". L'HA VISTA?! Passada la sorpresa inicial, venia de seguida la gran pregunta: i què és l'interrogatori del 3xl.net? Perquè els dos admirables, la graella matinal de TV3 sí que ens la sabem, però no demaneu res del 33 i coses per l'estil!



Amb un Google ens hem plantat al K3, i d'aquí pots saltar fàcilment al misteriós Interrogatori... i, oh sorpresa!, ben destacadet a la portada hi ha un anunci que demana preguntes a fer a la nostra dona del temps!



Evidentment, l'entrevista jove i fresca a la Mònica (suposem que enllaunada, perquè encara deu tenir vacances, no?) ens ha passat per alt. Ens toca, ara, purgar pecats i estar pendents, uns quants dies, del cercador del 3alacarta per veure si la repesquem... No ens ho mereixem, això, B!

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

LA Tiamat, siusplau.. la Tiamat :P
per cert, ahir al vespre hi van tornar. Aquest programa ja ho té això, que repeteix un i altre cop les entrevistes. Crec que, amb una mica de constància, l'acabareu veient. Si avui torno a enganxar l'entrevista de casualitat, m'apuntaré l'hora..

7:45 p. m.  
Blogger Admirable said...

Amirable C: No faig conya: necessito vacances, na Tiamat!

9:25 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home