dijous, de juliol 14, 2005

On és? (Sense ELLA 4)Admirable C: Sí, ja ens hi hem començat a resignar. No la tenim a la tele, ja no és (temporalment) entre nosaltres, il·luminant-nos la vida cada matí i enlluernant-nos amb els seus coneixements!

Però aleshores és quan salta la pregunta, quan ens assalta el dubte: i on és? Sí, sí, on és ara mateix la Mònica? Ja té vacances, però on les passa?! Ah!, la pregunta del milió de dòlars! Perquè... és de mar o de muntanya? És de grans viatges, a terres llunyanes i de grans contrastos meteorològics, o bé és de les que prefereix descansar i fer bronzo sense marxar gaire lluny de casa? Com ho veieu, tot això? On la feu, admirable B i admirats lectors que encara no heu apagat l'ordinador fins al setembre?

El que és segur, paraula de C, és que per la Seu d'Urgell s'hi deixa caure alguns dies. El poble tira, i més a l'estiu!

PS: important informació als comentaris...

5 Comments:

Anonymous Flip said...

què voleu que us digui... jo la veig en una platja lluminosa i de sorra blanca, no?

1:32 p. m.  
Anonymous ui ui said...

una amiga que és a la Bretanya m'ha dit que l'han vista a la costa del Granet Rosa.

5:24 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Buf! No ens podem queixar, B, de la xarxa d'informadors que tenim muntada... i sense saber-ho! Brutal. En poc més de 24 hores ja tenim localitzada, si no fallen les fonts ben informades de l'Ui ui, la nostra meteoròloga fora de servei. Per cert, un bon lloc s'ha triat aquest estiu de visitar: la bonica reserva de Ploumanac'h, a la costa de Bretanya. Bon viatge! Atentament (i agraïts a l'Ui ui per tan vital dada), els admirables sense vacances...

6:35 p. m.  
Anonymous Sucarrats said...

La Mònica és una enamorada del Chin Chan

confirmat per fons internes de TV3

Tinc link a la vostra web desde la meva

salut

3:18 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Culet! Culet! aaaaaaah

10:37 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home