divendres, de juliol 22, 2005

"Mònica", la pel·lícula (Sense ELLA 8)

Admirable C: Ei, vosaltres, que encara som aquí! Tornem a obrir la mà davant del teclat per comentar-vos un fenomen que ens comença a intrigar força als dos admirables.

Us en recordeu, que la setmana passada l'estimat Mirífic ens va mirar de tranquil·litzar comentant-nos que fins i tot TV3 se solidaritzava amb la nostra "pena estiuenca" programant, el divendres 15 a la nit, un film protagonitzat per la Mònica López? Podia ser una casualitat, òbviament... però quan he vist el títol de la tvmovie programada per avui (divendres 22) a la nit a les estrenes de TV3, ja no he sabut què pensar: "Mònica".

La sinopsi de la pel·li ens diu:

Mònica comença a treballar en un dels millors gabinets de comunicació gràcies a Laura, la seva millor amiga. El seu cap aviat s'adona de la seva capacitat professional i la converteix en la seva mà dreta. Un dia, el seu cap comença a assetjar-la sexualment i la vida de la Mònica a l'empresa es converteix en un infern. Mònica vol denunciar el cas, però topa amb la desconfiança del seu marit, la insolidaritat de Laura i la dificultat de demostrar els fets.



Admirable B, o algun elaborador de graelles estiuenques ens està fent un guinyu... o comencem a estar estabornits per la calor i ja sentim cants de sirenes?

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Això no és una estrena... aquesta pel·lícula ja la van emetre per TV3.

7:12 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Estrena absoluta o no, el cas és que el film d'avui s'ha passat a l'espai de les Estrenes de TV3...

2:27 a. m.  
Anonymous Anònim said...

l'acabo de veure a l'interrogatori del 3xl.net

8:18 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Ja ho veieu, admirats lectors: sense la vostra ajuda, som ben poca cosa...

1:02 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home