dijous, de setembre 08, 2005

La urgellenca

Admirable C: Al costat d'epítets com "musa", "astre", "llum dels nostres ulls" i "monstre catòdic", en aquesta pàgina també solem referir-nos a ELLA amb l'adjectiu substantivat "la urgellenca". El perquè d'aquest darrer terme l'heu pogut comprovar, ben comprovat, al fresc i dinàmic programa L'estiu en directe de dimecres passat.

Com a "despistats habituals" que som, els dos admirables érem com a mínim a Plutó quan va aparèixer la urgellenca al vespre de TV3. Sort que tenim anònims atents i simpàtics disposats a esmenar les nostres badades amb una bona dosi de voluntarisme i paciència per deixar les coses al seu lloc.

Un samarità anònim ens va explicar que "avui ELLA ha estat la protagonista d'un reportatge a "L'estiu en directe", passejant per la Seu d'Urgell". A més de servir "per recuperar-la amb els cabells llargs", el breu reportatge ens ha descobert que "li agrada el formatge, quan va a badar ho fa pel Parc del Segre i és una enamorada del claustre de la Catedral" de la Seu.

Gràcies a l'admirat lector i al 3alacarta, vint-i-quatre hores més tard hem pogut veure (potser és molt dir, això de "veure" amb el 3alacarta...) les evolucions de la gràcil Mònica, un estiuenc dimarts de mercat, pels carrers del "Seu" poble natal. I, com a bona enamorada de la seva terra, ens ha descobert el seu lligam íntim amb el Parc del Segre i, sobretot, amb l'esplèndid i històric monestir de la ciutat.

Si sou badocs com nosaltres, aquí teniu l'enllaç directe amb el vídeo del valuós reportatge.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ja ho he dit en algun altre comentari... però a 'L'estiu en directe' hi ha una autèntica joia en brut. Una de les reporteres, la Maria Cinta Mendez, es una de les dones més maques que he vist en molt de temps a TV3 i m'encanta la seva força d'expresar-se davant la càmara.

Llàstima que estigui casada, tal i com indica al seu currículum.

10:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Parlant de vídeos... avui he vist el de presentació de la nova temporada de TV3 i veig que la Mònica surt dins de l'equip dels Matins de TV3... és a dir, a partir de dilluns tornarem a gaudir d'ella i despertar-nos de bon humor!

Per cert, impressionant l'Àngels Barceló. L'estada a Madrid li ha anat molt bé a aquesta mossa!!!

10:04 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home