dijous, de setembre 08, 2005

Lo Cartanyà

Admirable B: És difícil de resseguir l'origen de la passió pels homes del temps. Ja des del temps de l'Antoni Castejón, passant per l'Alfred Rodríguez Picó, i arribant fins a la nostra entranyable i mai prou lloada Mònica López que els mapes del temps, a la petita pantalla, tenen una màgia especial.
I més. A partir del 16 de setembre, fem un pas més. La nostra, TV3, estrena la sèrie (sitcom) 'Lo Cartanyà', un projecte estripat, esbojarrat i amb humor desbordant amb en Vicenç Cartanyà com a protagonista. Lo Cartanyà, per als que no ho recordin, era l'home del temps més trempat i istriònic del Set de nit.

A veure si hi ha algun 'cameo' interessant!

Admirable C: Admirat B, et voldria recordar que aquest nostre bloc va destapar, el llunyà mes de març, que el bo d'en Cartanyà en preparava alguna de grossa. Res, per deixar-ne constància...

4 Comments:

Anonymous Anònim said...

Ja ha arribat l'SPAM.

A mi, personalment, no m'agrada el Cartanyà. Trobo el seu humor molt 'espanyol': fer tonteries, cridar molt i dir coses sense cap mena de sentit. Molt diferent de l'humor habitual dels humoristes catalans.

7:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Amb l'SPAM em referia al primer comentari d'aquesta noticia... :)

7:43 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Sí noi, l'spam arriba. Però de moment, encara ens el podem cruspir... Pel que fa al Cartanyà, estic d'acord amb tu a grans termes, però li donaré un vot de confiança.

9:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Totalment d'acord... no hi ha cap diferència entre l'"humor" (per qualificar-lo d'alguna forma, doncs sovint no fa riure gens) del Cartanyà i de Cruz y Raya.

9:56 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home