dijous, de setembre 08, 2005

On ha 'Nat'?

Admirable C: Com cada començament de mes, m'encamino feliu i xiroi cap al quiosc més a prop de casa. Miro l'apartat de revistes i la localitzo. Ja tinc el "Nat" del setembre, amb el gat mesquer a la portada.



No me'n puc estar, tinc nervis i mono de tornar a veure després del llarg parèntesi estiuenc la Mònica en la seva interessant i pedagògica versió escriptora. Estripo els plàstics que emboliquen (excessivament!) la revista i els meus dits, amb una agilitat que desconeixia fins ara, es llancen a remenar les pàgines per plantar-se a la 8.

Sí, hi ha el "Calendari de la natura", la seva secció... però ELLA no hi és! Me l'han canviada, sense avisar, per en José Ángel Núñez, cap de climatologia de l'Institut Nacional de Meteorologia de València.

Mònica, on has "nat"?!

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

Avui ELLA ha estat la protagonista d'un reportatge a "L'estiu en directe", passejant per La Seu d'Urgell... Ha servit per recuperar-la amb els cabells llargs.

8:02 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Potser sí que som uns despistats de la vida! N'has extret alguna dada interessant i digna d'esbombar en aquest bloc sobre ELLA, anònim espectador?!

8:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Li agrada el formatge, quan va a badar ho fa pel Parc del Segre i és una enamorada del Claustre de la Catedral.

10:03 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Rep una gran reverència de part nostra, admirat anònim!

10:39 a. m.  
Anonymous Anònim said...

L'enllaç al vídeo http://www.tvcatalunya.com/3alacarta/video.htm?ID=190786866&CAT_ID=tvcat

1:35 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home