dimarts, de juny 21, 2005

Mig any

Admirable C: Avui a tres quarts i un minut de nou del matí (que ens ho expliqui la Mònica, això!) comença l'època més calurosa de l'any, l'estiu. I avui fa exactament sis mesos, aproximadament a aquesta mateixa hora, per coses de l'atzar els dos admirables vam engegar com qui no vol la cosa aquest bloc dedicat en cos i ànima a la tasca professional de na Mònica "Cumulonimbus" López, la dona del temps de TVC.



Si en fer mig mig any ja ens vam sorprendre, mirant enrere, del ressò mediàtic que havia acumulat el bloc, ara, amb mig any a l'esquena, és bo de destacar l'altra gran sorpresa que ens hem endut els dos admirables amb tot aquest tinglado: tenim lectors!


Admirable B: Avui és un dia especial, des del punt de vista meteorològic. Quan passaven pocs minuts de les vuit del matí, hem entrat (per si encara no us n'havíeu adonat) a l'estiu, a la canícula, com diria Francesc Mauri. I ja se sap: a l'estiu, tota cuca viu. I com que, comptat i debatut, l'estiu són tres mesos, aquí tens, Musa, la nostra petita col·laboració amb un refrany/dita referent a cadascun dels mesos estivals:

  • Al juny, la pluja és lluny, i si plou, cada gota és com el puny. Em sembla que, tal com pinten les coses, aquest any la sabiduria popular no l'encerta.
  • Pel juliol beure suar i la fresca buscar.
  • A l'agost, bull el mar, i bull el most

15 Comments:

Anonymous Anònim said...

bé, i que esperaveu??
Hi ha molts temes realment extravagants que tambe tenen el seu public, era ben segur que la vostra falera particular havia de ser compartida per força gent....
oi?

Salut i facilitats

11:35 a. m.  
Blogger tina vallès said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

12:12 p. m.  
Blogger tina vallès said...

Doncs a migcelebrar-ho! Jo us vaig migllegint sovint! ;)

12:13 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo no fa mig any que us segueixo les passes, pero des que us vaig descobrir, he estat passant dia si dia també per aquesta obra (amb una certa mania persecutòria) dedicada a la musa del nostre temps. Per això no puc fer res més que felicitar-vos, i donar-vos les gràcies...

Un incessant lector!

12:22 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A mi m'agraden les mans de l'Admirable B.

Lola, la del cançoner

1:40 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A mí també m'agraden les mans de l'Admirable B.

2:46 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Jo trenco una llança en favor de l'Admirable C. La ronya que s'intueix en l'ungla del dit gros denota que és l'Admirable C qui s'embruta les mans en aquest bloc. L'Admirable B té pinta de passar-se el dia escarxofat.
Ah, per molts migs anys! ;-)

4:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Mirífic D: quin parell de pardals! Esteu fatal!!! Ara, cal reconèixer que els vostres "post" són adictius.

Aprofitant el to festiu d'avui, dues preguntes: us dediqueu al món de la meteo? on es poden comprar les samarretes dels vostre bloc?

M'afegeixo també a la mitja celebració. Ànims i per molts mitjos anys més!

* com es diu "post" en català?

7:34 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per molts anys, llamps i trons i pedregdes, per molts anys!

Des del primer dia que us segueixo i us tinc lincats, ja que també sóc un fan d'ELLA.

8:15 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Fletxa, no sé si has trencat una llança en favor meu o si m'has tocat amb fletxa de punta verinosa... però ja fa estona que em miro l'ungla del dit gros i no acabo de veure la ronya susdita. ;)

8:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Deu ser un reflex digital (de la càmera digital, vull dir).

(Ui, i ara m'adono que m'he acomiadat dient "migs"...; potser he associat núvols amb avions de combat? Potser hauré de greixar la tecla d'esborrar? Ens fem vells o només és el canvi de temps, que ens afecta?) (Aprofito per comunicar a ELLA que a Lleida el cel s'ha tapat i farà una bona tronada.)

8:51 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Estic meravellat amb el vostre blog. M'agrada. Felicitats i endavant!

Una sugerència: tema per una altre blog seria la Melero ... concretament podria ésser objecte d'anàlisi com es va mimetitzant amb en Cuní.

1:15 a. m.  
Blogger quim roig said...

Ai! admirable, admirables admirables!

Admirat...

1:48 p. m.  
Blogger Viatger said...

Felicitats per el mig dit, perdó mig any !
Us segueixo des del principi i us veig molt enganxats a la ML. Llàstima que jo no la pugui seguir com vosaltres, i m'haig d'acontentar a escoltar el temps per professionals del meu gènere, que tot i que algun ho fa força bé, no es com escoltar-ho en veu de la vostra musa.

Veig que teniu molta corda (des d'Andorra ¿?) Endavant xavals !

El Viatjer

5:55 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Admirat Viatger, els admirables som catalans d'esperit andorrà encara emprenyats per la desqualificació de la Marian a Eurovisió 2005!

8:54 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home