diumenge, de març 06, 2005

Dona d'altura

Admirable C: Jo crec que aquest tros de dona (del temps) és molt alta...



No us ho sembla? Són benvinguts comentaris de persones que hagin visualitzat directament, sense pantalles de tele pel mig, el nostre astre mediàtic i meteorològic!

8 Comments:

Anonymous Anònim said...

clarament és alta, no l'heu vist al costat de l'Espartac?

2:13 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Hola !
Jo el altre día me la vaig trovar al Decathlon de L´ILLA. i verdaderament es molt maca....i també molt tímida.

11:52 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Benvolgut anònim company, les teves informacions són valuosíssimes! La veritat és que s'agraeixen totes aquestes pistes! Tanmateix hi ha una cosa que m'inquieta: l'afirmació que és "molt maca" no presenta cap dubte... però com pots saber que és "molt tímida"?!?! Com es detecta, això, si no és assetjant-la i posant-la contra les cordes?!?! A veure si ens ho expliques! ;)

6:53 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé, jo no vull que ara m'assatjeu a mi, pero si, és molt tímida. Tinc un parent molt proper que treballa a la TVC i... ho és. És alta, tímida, simpàtica i tal... Un somni, potser, pero de carn i osssos.

11:25 a. m.  
Blogger Admirable said...

Plandiura... Veig que tens informació de primera mà... La seva timidesa, però, no fa més que augmentar la nostra admiració i veneració.

3:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Yo la he visto con quien parecía ser su chico, y además de bellísima y alta, tiene una sonrisa arrebatadora (que no suele verse en la pantalla).

7:16 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Hòstia tio, això primer t'ho podies callar! Però segur que és el seu germà... ;)

7:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

bones!
jo sóc de la Seu, igual que ella.l'he vist moltes vegades tan pel carrer com de festa, i us puc dir q si q és força alta (guiant-me en mi mateixa, aprox. deu fer 1.77 o una miqueteta més)

2:07 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home