dijous, de febrer 24, 2005

Pregunta

Admirable C: Si la Mònica es lleva amb un fil de veu esquerdada, just com ahir al matí, podem dir aleshores que qui presenta el temps és l'Afònica López?

(Sí, acudit facilet... però si no el deia, petava!)

3 Comments:

Blogger Viatger said...

Veig que t'agafat fort amb les Monica lopez. Dues coses:
1.- Fa temps que no veig el temps (bis) presentat per ella, pero si que es veia mes prima( et parlo de fa uns mesos)

2.- Si busques dobles, abans que sortis ella per la tele , ja hi havia la Monica Lopez actriu (suposso que la coneixes).

El viatger de la xarxa


ques

11:37 a. m.  
Blogger enjoandebadalona said...

Admirat Admirable C:
Des de “el forat fanzine” he anat a parar al “vaca.mu” i d’aquí a la vostre pàgina monotemàtica.
Mercès per posar a la blogosfera catalana tant insigne personalitat televisiva. Li faig saber que l’he agregat als meus “favoritosh”.
Tot i que els homes del temps acostumen a ser de Badalona, i això sempre marca, aquesta pubilla supera tot lo vist fins ara. Tot just aixecar-me al matí el primer que faig es posar-me la cope un parell de minuts i, després de fotre-li cop de destral a la radio(no guanyo per ràdios,) em poso “la nostra” i així gaudeixo molt més de la dicció, el “savoire faire” , la inefabilitat i, per que no dir-ho, de la excelsa presència d’aquesta catalana universal.
Dit queda, per posteriors generacions.
Salut!

2:52 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Veig que els comentaristes i seguidors de la guapa Mònica López sou homes!! Doncs, jo sóc dona i també em confesso seguidora incondicional d'ella. És un model a seguir per les pubilles i no pubilles catalanes. Crea tendències en vestuari i pentinats, totes volem ser com ella!!! I sí que és veritat que cada vegada està més prima. Mònica, com t'ho fas estar tant prima? no diuen que la tele engreixa 5 quilos??
La frase que sempre dic quan la veig és: "Què mona que va sempre aquesta noia!!".
A reveure i visca la Mònica!!

3:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home