dimecres, de febrer 16, 2005

Repe, repe! Una altra Mònica a la llista!

Admirable C: Admirable B! Mentre tu et rumies l'esperada represa de les teves encertades i agudes intervencions en aquest teu nostre bloc, jo t'haig d'informar de la presència d'una nova Mònica López al món! A aquest pas, crec que la combinació del nom Mònica i el cognom López va a pel rècord Guinness en alguna categoria, segur. La que acabo de descobrir és periodista de la UPF, especialitzada en ambientologia. D'ella, n'he descobert a la xarxa un magnífic i interessant treball que crec que, en el nostre cas, és de lectura obligatòria:

Adicción a opiáceos.

Els hauríem d'anar deixant, Admirable B...

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

Per fi he descobert que no estic sol al món. Sóc un gran fan de la Mònica i creia que la meva croada era solitària fins que avui he trobat aquest weblog.

Al meu weblog he començat avui una petita sèrie de posts mitòmano-regionals anomenada TVC Beauties. La primera entrega està dedicada a la nostra dona del temps preferida. En properes entregues podreu veure altres mites femenins de la tele nostrada com Raquel Sans, Mònica Terribas, Bibiana Vallvé i Anna Grau; per la seva condició de "mite underground" totes elles serien mereixedores d'un weblog dedicat com el vostre, dedicat integrament a la seva persona.

Salutacions i ànim!

PD: en serio, que algú faci un weblog dedicat a la Raquel Sans, musa d'una multitut anònima d'admiradors...

1:35 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Podria estar bé que posi alguna cosa sobre això en el meu petit bloc personal, si he posat una referència a aquesta pàgina?

3:29 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home