dimecres, de febrer 16, 2005

Cogito ergo sum

Admirable B: No ve al cas, però tenia ganes de dir-ho. Tinc moltes coses al tinter (i, malauradament, poc temps), així que hauré d'anar per feina. Abans de res, demanar-vos disculpes, primer a tu, Mònica, després a l'Admirable C, i després a la nostra reputada audiència: no pot ser que deixi passar tant de temps en les intervencions. Però ací estem, al peu del canó.
Avui no tenim imatge, com ja és habitual, però ELLA ens brinda una combinació de pantaló texà i jaqueta blanca que és, ras i curt, espectacular. En els plànols curts, sembla talment una núvia que és a punt de pujar a l'altar. En els plànols llargs, amb el Principat cobert de núvols i banyat pel sol, en canvi, ens aporta aquesta seva imatge de jove del nostre temps. Ahir, en canvi, va canviar els pantalons per la faldilla. Una peça que ens avança que el bon temps ja és aquí, perquè aportava un aire primaveresc i primaveral d'allò més atractiu.
Sigui com sigui, els de COM Ràdio segueixen sense penjar a la web el programa en què els Admirables van conèixer, en directe i a través del telèfon, la nostra meteoròloga per excel·lència. Boicot? Deixadesa? Manca d'interès? Queixeu-vos: lamallaradio@comradio.es.

Admirable C: Nano, què t'has pres? Quina embranzida que has agafat amb aquests dies de silenci, B? Aquí crec que t'equivoques: les queixes, no les hem de dirigir de cap manera al programa de la Mònica López (radiofònica). La conversa que hi vam mantenir a quatre bandes, ja forma part del nostre bagatge biogràfic: ja no ens la pot llevar ningú de les nostres vides. Les queixes, en canvi, sí que les hem de dirigir a TV3, ja que en l'apartat del Temps hi posen imatges d'en Molina d'en Mauri, però cap de la musa meteorològica!



Això sí que és digne de denúncia! I la paritat? I el respecte pels fans mitòmans d'aquest tros de dona (del temps)!?