dimecres, de febrer 23, 2005

Floretes i amoretes

Admirable C: Tot i que el volum de comentaris que es generen en aquest bloc (i en d'altres que en parlen) no és portentosament important, sí que es podria convenir que destaquen, majoritàriament, en una cosa: hi ha unanimitat en els mereixements de la Mònica per disposar d'una web dedicada íntegrament a la seva persona i als seus coneixements. I això, què voleu que us digui, ens fa feliços. Oi B?

Com que tothom coincideix en les bondats d'ELLA, què millor que tornar-li els positius efectes que ens generen a tot(e)s les seves intervencions amb el llançament/enviament d'amoretes i floretes a la nostra musa televisiva. Per als qui van mal dotats d'imaginació, i sobretot per a qui els calgui refrenar-se els instints més baixos, en aquesta pàgina teniu un bon recull de mots bonics i adequats a la Mònica.

Jo estic indecís quina floreta li escau millor: dubto entre conspícua, fadadora, galanxona, mirífica, primotera i venustada, tot i que festejadissa també tira molt. Aiiii!

3 Comments:

Anonymous Anònim said...

Avui la veu d'ELLA ha demostrat que també és humana: en donar el temps a dos quarts de set pràcticament no podia parlar

5:09 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Hòstia, ens ha passat per alt! Pots descriure amb més detall la incidència, benvolgut anònim? Tenia lleganyes als ulls? Li petaven les dents del fred? Tenia congelades les comissures dels llavis? Li sortia baf de la boca? Se li havien enganxat els llençols?

6:47 p. m.  
Anonymous Anònim said...

La Mònica aquest matí estava afònica (rodoliiiiií). Hi ha hagut un moment en que gairebé no podia parlar.

8:42 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home