dimarts, de març 01, 2005

Que bonic que és col·laborar!

Admirable C: Darrerament no toquem vores amb tant de comentari als missatges que pengem. Això dóna gust, oi B? De fet, ens reforça la convicció que hem encertat (i encetat) la recta via amb la tria de la Mònica com a pitonisa espiritual, mitològica i meteorològica de les nostres vides. I encara ens reconforta més quan, a la crida d'ànimes caritatives que ens ajudin a passar el tràngol de l'escatxarrament de l'ATI Player (l'eina que fèiem servir per capturar cada matí la mossa de la Seu en acció, nota dels editors), s'hagi sentit al·ludit en "yo també soc fill d'en quim monzó..." amb aquesta magnífica vidcap:



Gràcies nano, t'has guanyat una espelmeta a l'altar de la Mònica!

Per cert, entrant una mica en detall, m'encanta que l'hagis caçat amb el pinganillu canviador d'imatges a la mà dreta: sempre se l'amaga!

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Què expressiva que és aquesta noia!! Encara recordo els seus inicis escenificant el moviment de l'anticicló sobre el mapa amb les seves mans!! realment mirar el temps de tv3 és molt dìdàctic! Nou tema d'anàlisi de la tasca d'ELLA: les seves tècniques d'expressivitat escènica mitjançant els gestos.

12:47 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home