diumenge, de febrer 27, 2005

Sense paraules. La realitat sempre supera la ficció

Admirable B: He estat a punt d'ennuegar-me amb el pastís de postre de músic a les vuit del matí. Sempre vaig endarrerit, ho he de reconèixer, és per això que els diumenges llegeixo la premsa de dissabte. I com que a casa sóm molt sensacionalistes (ai, las!) llegim El Periódico, amb els seus suplements com ara el Teletodo. I quina ha estat la meva sorpresa quan a la pàgina quatre de dissatbe 26 de febrer m'ha vingut als ulls aquesta imatge:



Gairebé no m'ho creia. Creia que tot era producte de la son i fins i tot he dubtat dels components del cafè amb llet que tenia al davant i de l'esmentat pastís de postre de músic. I si hi havia substàncies psicotròpiques. Després de pessigar-me diverses vegades i, inevitablment, fer-me mal, he vist que allò que estava vivint era absolutament i que, com no s'ha dit mai, la realitat sempre supera la ficció.
El ressó del nostre bloc és impressionant, espectacular, sense precedents. I jo em pregunto: quan ens convidaran al Club amb l'Albert Om? O al Minoria Absoluta del Toni Soler? O al Salsa Rosa? O, fins i tot al Crònicas Marcianas?

Moltes gràcies a la gent del Teletodo. I moltes gràcies a Ella, la nostra musa, sense l'esperit de la qual tot això no hauria estat possible.

Admirable C: Buf, què ens està passant, B?! Jo, de tot l'articlet del Teletodo, em quedo sens dubte amb la foto: i és que com diu la ja veterana supporter d'aquest ínclit bloc Francesca, cal reivindicar la "naturalitat catalana" de la Mònica sense potingues a la cara. I jo encara hi afegiria més: que no es deixi treure les lleganyes! Visca el sobadisme quotidià! Gràcies.

14 Comments:

Blogger RUFUS said...

Certament em teniu desconcertat. No tinc res contra la Mònica López, però bé. Tothom pot ser fan de qui vulgui.

9:26 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Esteu pillats!
Realment, si la cosa segueix així, li fareu venir POR a aquesta pobra noia, que per cert ho fa molt bé i deixa les DONES del temps en un lloc molt alt a la història de TV3. No us passeu amb la Mònica!

10:14 p. m.  
Blogger Admirable said...

Tant l'anònim com en Rufus, aneu molt equivocats. No ens passem pas amb la Mònica Lopes, permeteu-me que us digui. Ho hem dit unes quantes vegades, i ho repetirem tant com sigui necessari: la nostra és una admiració que abasta la seva tasca professional i la vessant personal que dia rere dia mostra.

11:43 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Trobo que a la foto de l'article, ELLA està poc maquillada i això fa que se li vegi molt més natural. Potser sí que els/les maquilladors/es haurien de baixar una miqueta les seves dots artístiques i apostar per la naturalitat catalana.

11:01 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Franceca, l'has clavada! Quin concepte, el de "naturalitat catalana"! Cal explotar-lo!

Pel que fa a en Rufus i l'anònim visitant, i en la línia de l'Admirable B, no us preocupeu gens per la Mònica: si volem el millor per ELLA!

5:48 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Veritablament estem tots ben pillats....pero almenys aquesta vegada es una "pillada" més nostrada....per cert, posats a fer blogs dedicats a temes contracorrent; ¿per que no inagurar un blog dedicat exclusivament a les mans de l' Espertac Perant?¿.....l'Ampar Moliné (o potser es Moliner?¿, bé no vindrá d'una falta d'ortografia de més...internet n'está plena...), estaria molt contenta.....per cert tinc un parell de vidcaps (captures de video, que es com es diu tecnicament l'assumpte), de la dona del temps.....intentaré pujar-les (o baixarles?¿) a la red quant pugui....

11:30 p. m.  
Anonymous Anònim said...

http://xs.to/xs.php?h=xs18&d=05091&f=ladonadeltemps.png
....torno a ser yo....la primera captura pujada (o baixada, segons es miri).....

11:33 p. m.  
Anonymous Anònim said...

A casa llegiu El Panfleto? Sincerament, ho sento per vosaltres.

2:31 a. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Ep, "yo també soc fill d'en quim monzó..."! Increïble la vidcap que ens has deixat! Em sembla que t'haurem de contractar perquè ens en passis una a la setmana! Estem sense recursos tècnics ja fa massa temps...

Respecte a l'Espartac, nosaltres també estem amoïnats perquè ja triga un weblog dedicat a la seva magnífica figura. Com pots comprendre, nosaltres ja tenim prou feina amb el seguiment d'ELLA, però no ens cansarem de repetir que l'Espartac té tots els números per ser homenatjat digitalment.

9:39 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Ahir a la nit vaig veure al company professional d'ELLA, en Tomàs Molina, lluitant contra les inclemències del temps només armat amb una americana i una bufanda. Quin professional!! treballabant en aquelles condicions.
Des d'aquí felicitacions a tots/es senyors/res del temps que dia a dia s'esforçen per explicar-nos els "intríngulis" del temps i a sobre ho arribem a entendre!!!
Per cert, Admirable B i Admirable C, heu vist alguna vegada a ELLA fent la seva tasca (gran tasca) a l'exterior?

1:01 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Qué bé que teníeu vosaltres mateixo el teletodo. : D
Jo proposaria a la direcció de tv3 un programa de, com a mínim, tres quarts d'hora per a la Mònica.

6:17 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Bé bé bé... Ja era hora que trobés algú com jo. Us he de dir que, sóc un FAN INCONDICIONAL d'aquesta dona del temps única, irreal, virtual... I la veritat és que a part de vosaltres, jo conec un munt de gent que admira a la nostra musa...
En fi, que m'alegro d'haver-vos trobat i ja aniré apareixent per aqui, si se'm vol escoltar.

2:48 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Plandiura, per l'amor de Déu, i és clar que ens plaurà d'escoltar-te en aquest teu nostre bloc! Ho intuíem... i ara ja ho sabem: la Mònica tenia legions de seguidors en latència! Llarga vida a la meteoròloga urgellenca!

5:41 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Ostres, per fi trobo un "club" de fans de la Mònica. :D
Ja està, el blog a favoritos. Salutacions a tots els presents.

4:23 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home