dilluns, de desembre 26, 2005

Prime time

Admirable C: No sé si ens falla la memòria, però el cas és que els dos admirables hem vist per primera vegada, avui per Sant Esteve, la Mònica presentant la informació meteorològica als dos horaris de prime time: després dels telenotícies migdia i nit.




Tot i el repte, la dona del temps de la Seu no sols ha dominat la situació, sinó que a més s'ha permès i ha sabut imprimir sense que li tremolés el pols el seu caràcter divulgatiu a les dues previsions. A la nocturna, per exemple, ha elaborat un mapa de temperatures mínimes molt gràfic:






I al final de l'espai, encara ha tingut temps de colar una desena de fotografies de la famosa "boira gebradora" al país.




Quina traça la urgellenca!

Per cert, i de la qualitat de les imatges, què me'n dieu?!

5 Comments:

Anonymous Anònim said...

És temps d'adoració i de bonaventura per a la musa del nostre pesebre. Enaltim la figura de la Mònica, venegloriem el dia que es van conèixer els seus pares, glorifiquem la sàbia decisió d'estudiar meteorologia...

Aleluia, la nostra Mònica és amb nosaltres tot l'any!!!.

Paraula d'Admirable.

1:00 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Això de fer la crònica del temps al migdia i al vespre no és pas una cosa nova. Ja ho va fer, durant força temps, mentre presentava el temps del cap de setmana. Sortia a l'edició del migdia i del vespre tant dissabte com diumenge.

8:44 p. m.  
Anonymous Anònim said...

Per cert, em va donar la impressió com si tingués una panxeta cada vegada més destacada.

No estarà embarassada?

8:45 p. m.  
Blogger Admirable said...

Admirable C: Tot i que la discreció en aquests temes ens és obligada com a bons admirables, sí que podem afirmar que al nostre "entorn" hi ha hagut més d'un comentari sobre la "panxeta sospitosa".

12:58 a. m.  
Anonymous Anònim said...

Se sap qui és l'"afortunat" pare ?

8:45 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home