dijous, de desembre 15, 2005

"Nat" emboirat

Admirable C: La revista "Nat", que tant ens agrada als dos admirables, arriba amb el desembre al desè número. Com que és rodó, se'ls ha de felicitar per mantenir el nivell i mantenir-se als quioscos. I tant!




A la secció que més ens interessa, la d'ELLA, es parla aquesta vegada "d'un dels fenòmens meteorològics menys estimats", la boira, "fruit de la condensació de vapor d'aigua en forma de gotes microscòpiques". I la Mònica ens regala una dada que tothom intuïa, però que ningú s'atrevia a corroborar: "A la península Ibèrica, Vic és la població que pateix més dies de boira anuals (al voltant de cent)".

Per cert, a grans mals, grans remeis, devien pensar els de la Universitat de Vic. I van clavar un fantàstic anunci en un marge de l'autovia Barcelona-Vic amb un eslògan que m'esborrona: "A Oxford també fa boira".




Però l'article de la Mònica no és l'únic motiu per qualificar d'emboirat el darrer número de "Nat", no: ahir dimecres a la nit la revista va rebre un premi de l'APPEC per "haver cobert de forma competitiva i innovadora un espai estratègic de la premsa en català".




Per molts anys!