dijous, de desembre 01, 2005

Llibre(s)

Admirable C: Un dels moments més espectaculars de les aparicions d'ELLA als matins de TV3 és quan cedeix uns quants segons el protagonisme a la bellesa dels fenòmens meteorològics i atmosfèrics que els televidents escampats per tots els racons del país fan arribar, en format fotogràfic, a l'equip d'homes i dones del temps de la tele. Per agrair aquesta entusiasta col·laboració d'apassionats anònims per la meteorologia, Editorial Empúries i TVC han decidit en plena recta nadalenca recollir en un llibre les millors imatges arribades a la bústia de correu de TVC (com aquestes). Per Tomàs Molina, El nostre temps és...

"...una mostra d’agraïment a la quantitat de col·laboradors que comparteixen amb nosaltres, els meteoròlegs de Televisió de Catalunya, la passió per observar el cel. És sorprenent i gratificant comprovar el grau de compenetració al qual hem arribat amb els espectadors. Mentre nosaltres mirem per la finestra i ens sorprenem davant d’una posta de sol, un núvol, el pas d’un estol d’ocells, la boira, o la neu, hi ha centenars de persones que també ho observen i senten la necessitat de compartir-ho. Per això el llibre és un homenatge a tots aquells que també senten aquesta passió per la natura, i que gaudeixen aprenent de tot el que ens envolta, que és tan variat a casa nostra. El llibre que teniu a les mans és un recull de fotografies i breus explicacions dels fenòmens meteorològics catalans que ens han fet arribar els espectadors des de les Balears, Catalunya, la Catalunya Nord, la Franja de Ponent i el País Valencià".




Una de les imatges incloses al llibre, que s'ha presentat avui a la una del migdia a la FNAC Illa de Barcelona, és de l'admirat Sucarrats, tal com ens comentava l'altre dia.

Per cert, l'altre gran moment de fruïció matinal amb la Mònica és, òbviament, el del refrany del dia. Els dos admirables (i segur que moltes admirades i admirats del bloc) no ens oblidem que la Mònica n'està fent un recull per publicar-lo en format llibre. Però... quan sortirà?!