divendres, de novembre 25, 2005

És divendres

Admirable C: Els dos admirables ja encaràvem l'intens cap de setmana meteorològic que se'ns presenta quan, de reüll, hem observat coses estranyes a Els matins. Després de l'espai de divulgació astronòmico-meteorològic de la Mònica i en Cuní dels divendres a quarts de dotze, al plató de TV3 han aparegut l'Espartac i la Melero disfressats (ell amb patilles, bigoti i barret; ella de guàrdia civil, amb tricorni inclòs) i amb un 600 de color verd.




És carnestoltes o l'aniversari d'algú de l'equip, potser?




Ens hem quedat de pedra, clavats davant la pantalla, mirant les sorprenents evolucions de dos dels pilars de la programació matinal tevetresenca. Bocabadats, val a dir, com la Mònica i en Cuní, que s'ho han quedat mirant des de la distància.




Raro, raro, raro...

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

Bueno,no es por criticar a la Mónica López, que me parece además de guapísima, una gran presentadora del tiempo en TV3,pero hoy se ha equivocado en una cosa y al ver que en este blog no se comenta pues lo digo yo mismo. Hoy ha dicho: "Han caigut 'X' hectòmetres cúbics a la zona 'Y'" (no me acuerdo de X ni de Y). Y en la pizarra ha escrito un 2 en vez de un 3 (en vez de Hm^3, ha escrito hm^2).
Y para que quede constancia de este hecho dejo aquí una captura de imagen en la que se aprecia el error:
http://img294.imageshack.us/my.php?image=monicalpez5vh.jpg

Bueno Mónica un despiste lo tiene cualquiera, pero ojo que la gente está muy atenta a tus explicaciones, jeje.

5:10 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home